Vuckovic Tina

Vuckovic Tina - csoportos óraadó

Vuckovic Valentina (Tina) vagyok, friss pályakezdő, így energiával telt. Kiskorom óta a sport az életem, ezért is választottam ezt a szakirányt. Koromhoz képest hatalmas sportmúlttal rendelkezem, sokszoros Országos Bajnok szinkronúszó vagyok. Ebből adódóan lehetőségem volt edzéseket tartani a legkisebb korosztály számára. Nekem az aerobic a feltöltődést jelenti. Egy rossz napon kikapcsolódást, feszültség levezetést. Célom az alakformálás, ezáltal a testeddel elégedettebb leszel. Várlak az órámra, hogy elengedd a napi stresszt és boldogan térj haza. Gyere, tűzzük ki együtt a célunkat!

Mottóm:
Az, hogy mit bír ki a test, mindig a lélek ereje határozza meg!

Alakformáló óra:
Egy pörgős bemelegítéssel kezdődik, ahol előkészítjük a szervezetet a fokozatos terhelésre. Majd 3 vagy 4 izomcsoportra fogunk erősítő gyakorlatokat végezni különféle eszközökkel a változatosság kedvéért. Az óra végén pedig egy 10perces relaxációval állítjuk vissza a pulzusunkat a megszokotthoz.

Zsírégető óra:
Szintén bemelegítéssel indul ez az óratípus is. Aztán egy koreográfiával folytatunk, betanítással a követhetőség érdekében. Utána áttérünk 2-3 izomcsoport erősítésére más-más variációval és kombinációval. Az óra legvégén pedig egy levezető nyújtást végzünk.