Teres Éva

Teres Éva - Személyi edző

Teres Éva vagyok, személyi edzőként dolgozom a Fitness 5 and Gym-ben.

Végzettségem: Nemzetközi személyi edző diploma (Body ’n’ soul)

Már általános iskolás koromban is a sport szerelmese voltam. Kézilabdáztam, kosárlabdáztam, atletizáltam, jazz-balettra jártam, később táncoltam, koreografáltam, és boksz edzéseken is részt vettem. Testépítéssel 19 éves koromban kezdtem el foglalkozni. Láttam egy képet Cory Eversonról, és elhatároztam, hogy olyan leszek, mint ő. Az évek teltek, edzettem, aerobikoztam, de a várt eredmény elmaradt. Hiába jártam le edzőterembe, az általam áhított álom alak elmaradt. Most már tudom miért. A motiváció meg volt, de sajnos a megfelelő tudással nem rendelkeztem.

Később, 2 gyermekes édesanyaként Új-Zélandon éltem, mikor pajzsmirigy alul működés következtében 3 hónap alatt 20 kg-ot híztam. A gyógyszerek nem segítettek, teljesen el voltam keseredve. Ekkor ismerkedtem meg későbbi személyi edzőmmel, aki több világbajnokságon dobogós helyezést ért el.70 kg-osan, önbizalomhiányban szenvedve, heti 4 alkalommal reggel 6-kor edzettem. Ezután rohantam haza, suli, ovi, munka. Nem volt egyszerű, de...

7 hónappal később, 20 kg súlyfelesleg megszabadulása után büszkén álltam a színpadon aranyéremmel a nyakamban az északi-szigeteki Body Building bajnokságon. Ezt követően még két ezüstérmet sikerült szereznem egy éven belül, és az eredményeim alapján az Új-Zélandi országos (National) versenyen is részt vehettem, ahol az ország legjobbjaival állhattam a színpadon. Ekkor döntöttem úgy, hogy segítek másoknak is.

Nem csak diplomával, de tapasztalattal is rendelkezem. Figyelembe veszem vendégeim fizikai és egészségi állapotát, céljait és időbeosztását. A test és a lélek összhangjának megteremtését fontos dolognak tartom, ezért vendégeimet tanácsokkal látom el mind a pozitív gondolkodás, mind az egészséges táplálkozás területén.

És hogy miben tudok neked segíteni?

-Ha fogyni szeretnél.

-Célod a tömegnövelés, vagy szálkásítás.

-Egy új, egészséges életmód kialakításához szeretnél segítséget kérni.

-Táplálkozással kapcsolatos tanácsadásra, edzéstervre van szükséged.

-Ha kényelmetlennek érzed az edzés elkezdését egyedül.

-Ha már régóta edzel, de fejlődésed elmarad a várt eredménytől.

-Állóképességeden szeretnél javítani.

-Versenyben való felkészülésedhez szükség van segítségre.

A személyi oktatói diplomámon kívül rendelkezem még zumba, aerobik és power plate edzői végzettséggel, illetve tapasztalattal is.

Versenyek és elért eredményeim:

2009 Új-Zéland NZFBB CNI I. helyezés, Nov. Figure

2010 Új-Zéland NABBA II. helyezés, Open Figure

2010 Új-Zéland CNI

2010 Új-Zéland NABBA Nationals

2010 Új-Zéland NZIFBB II. helyezés, Fitness

 

Keress bátran, bízz bennem, bízz magadban, és hidd el célod eléred!

 

Elérhetőségek:

Telefon: 06/30 665 3658

Email: eva.teres@yahoo.com

www.facebook.com/TeresEvaSzemelyiedzo