óráink

ZUMBA®


A Zumba® vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Zene, ritmus, tánc, alakformálás, vidámság, egy jó csapat, stressz-oldás és sok-sok pozitív energia…

tovább...

AlakformálóEgy csajos óra, ahol minden izomcsoportot átdolgoztatunk, nagy hangsúlyt fektetve a kényes területekre. A gyakorlatok nehezítésére illetve a funkcionalitás kihasználására gyakran használunk fit ball-t, súlyzókat, gumiszalagot.

tovább...

Gerinctréning és strechingEz nem egy gyógytorna jellegű óra, hanem egy nagyon erős has-, hát- és csípőizom erősítő és nyújtó edzés, amely a preventív értéke mellett nagy kalória felhasználással is jár. Gyere el legalább egyszer és alakítsd ki saját véleményedet. Hozd el a testvéredet, barátnődet, anyukádat, mert itt nincs korhatár.

tovább...

T-flexA funkcionális edzésmódszereké a jövő, használd a tested a gépek helyett!
A T-flex edzés előnyei: rendkívül széles felhasználhatóság,- erőt és állóképességet fejleszt egyszerre, – folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok.
 

tovább...

ZsírégetőKözepes intenzitású aerob óra, mely a test zsírszövetének csökkentését célozza meg. Szökdelések nélküli lépéskombinációkat és erősítő gyakorlatokat tartalmaz.

tovább...

KangooA kangoo jumps az egyik legkomplexebb aerobik forma (biztosítja a zsírégetést, alakformálást, erősítést és a kardió szakaszt is egyben), emellett a vidámság, a jókedv, az ugrálás által felszabaduló boldogsághormonok 100%­ig garantáltak! 

tovább...

SpinningA Spinning egy zenére, edzői vezetéssel, csoportosan végzett teremkerékpározási tréning. Egy szabványosított, jól követhető, zenés óra rögzített Spinning kerékpáron

tovább...

KöredzésA köredzés manapság egy nagyon divatos dolog, már testépítő körökben is kezd bevett szokássá válni, annak ellenére, hogy a legtöbbeknek elsőre nem a testépítő, hanem a funkcionális edzés jut eszébe róla.

tovább...

Tabata


TABATA - Zsírgyilkos edzésmódszer. A leggyorsabb formája annak, hogy zsírt veszíts és állóképességet nyerj.

tovább...

LoveYourBelly

A terhesség alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet...

tovább...

Ovis torna

3-7 éves kor között gyerekeket várunk...

tovább...

Jóga

​A jógával kapcsolatban több elképzelés is uralkodik Európában.
Egyesek testmozgásként tekintenek rá...

tovább...

Trambulin

A mini trambulinon történő ugrálás:

tovább...

Bosu

Olyan tréner, ami egy speciális, egyedülálló sporteszköz, mely instabil közeget hoz létre edzés közben. Miért előnyös az instabil közegben történő...

tovább...

Spinracing


Mi a spinracing?

tovább...