óráink

T-flex

A funkcionális edzésmódszereké a jövő, használd a tested a gépek helyett!
A T-flex edzés előnyei: rendkívül széles felhasználhatóság,- erőt és állóképességet fejleszt egyszerre, – folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok.
Az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb fitnesz eszközzé vált világszerte. A T-flex edzés lényege, hogy mindennapi életből vett mozdulatokat használ (guggolás, kitörés, emelés, rotáció) és kapcsol össze aktív erőkifejtés közben. A cél minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes T-flex gyakorlat során.
A T-flex edzés előnyei: Saját testsúlyunkat felhasználva specifikusan tudjuk megmozgatni a különböző izomcsoportokat, rendkívül széles felhasználhatóság,- erőt és állóképességet fejleszt egyszerre, – folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok, – férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül, gravitáció ellenében dolgoztat, ízület kímélő módon terheli az izmokat, változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé, mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak, esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt, rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét! Gyorsan látványos eredményt érhetsz el a T-flex segítségével.