óráink

LoveYourBelly


A terhesség alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet, amelyeket azonban kiküszöbölni nem lehet. A hasizomnak esztétikai funkciója mellet kitámasztó és megtámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni feladatait, amely nagyon megnehezítheti az anyukák életét és bizony a baba emelgetése miatti fokozott terhelés miatt komoly betegségek is kialakulhatnak (pl.: sérvek, vizelet visszatartási problémák).

Ha megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatokat végezzük, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető.

Tudod, milyen izmokkal dolgozunk a hasizom gyakorlatok végzése közben?
- külső ferde hasizom,
- belső ferde hasizom, 
- haránt hasizom, 
- egyenes hasizom, 
- horpaszizom, 
- bordaközi izmok, 
- fűrészizom, .... .

Ezen izmok alkotják a törzsünk erőközpontját. Biztosítják a gerincoszlop helyes tartását, megtámasztják a belső szerveket. Szerepet játszanak még a lábak munkájában is, legyen szó sima járásról, ugrásról, rúgásról vagy futásról. És nem utolsó sorban az olyan létfontosságú funkciókban, mint a légzés és az emésztés is kiemelkedő a szerepük.

Így egyértelmű, hogy szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlen figyelmet fordítanunk a hasizmok karbantartására.

A 3 órás tanfolyamra egyszer kell eljönni, ahol átbeszélünk mindent, amit fontos tudni a hasizmokról és annak hatékony fejlesztéséről. Megismerkedhettek a has felépítésével, az elhízás életviteli és biológiai okaival. Ezek után megtanuljuk a gyakorlatokat, illetve azt, hogy hogyan lehet a nap minden percében dolgoztatni a hasizmot. Végignézünk minden állítást és tévhitet, kicsit elveszünk a kalóriák, szénhidrátok, zsírok és fehérjék világában.

A módszer elsajátítása különösen ajánlott:

- hát- és derékfájdalommal kűzdőknek (igen, a hasizom megerősítése csökkenti, illetve meg is szünteti a panaszokat),
- terhesség utáni mielőbbi regenerálódás miatt,
- a szétnyílt hasizommal kűzdőknek,
- köldöksérv, gerincsérv, porckorongsérv esetén,
- mozgásszegény életvitel esetén,
- hormonális problémával rendelkező lányoknak,
- akik szeretnék felvenni a harcot a plusz kilókkal,
- ... és mindenkinek, aki szeretne egészségesebben élni és szép lapos, izmos hasra vágyik.

 

A tanfolyam ára: 8.000,- Ft.

 

További információk Kun Andrea Okleveles LoveYourBelly oktatónktól a laposhaslyb@gmail.com e-mail címen.