óráink

BosuMI AZ A BOSU?

 Olyan tréner, ami egy speciális, egyedülálló sporteszköz, mely instabil közeget hoz létre edzés közben. Miért előnyös az instabil közegben történő edzés? Mert nem csak egy-egy izomcsoport dolgozik izoláltan, mint a hagyományos edzés közben, hanem instabil közegben aktivizálódik az összes izmunk, idegrendszerünk, hiszen meg kell őriznünk az egyensúlyunkat!

MIT FOGSZ TAPASZTALNI HA ELKEZDED HASZNÁLNI A BOSU EGYENSÚLY TRÉNERT?

  Úgy érzed az edzés végén, hogy minden izmodat megmozgattad. Azt veszed észre, hogy nem fáj a hátad és az ízületeid, mert a mély Core izmaid is megerősödnek! Megerősíted ízületeidet körülvevő izmokat, így nem fog fájni a bokád és a térded, minimálisra csökkentheted az ilyen jellegű sérüléseket. Fejleszted az egyensúlyérzékedet és ezzel együtt a mozgás-koordinációdat. Szellemi teljesítményed is látványosan javulni fog, hiszen az instabil közegben végzett edzés hatására az agy idegrendszere is kiemelkedően fejlődik!

SEGÍT A BOSU A FOGYÁSBAN IS?

 Természetesen igen! Ha fogyni szeretnél a BOSU-val  a megfelelő edzés programmal, amit könnyedén eléred a kívánt testsúlyt, sokkal gyorsabban fejlődsz és nem csak sportosan fogsz kinézni, hanem sportosan egészségesen is fogod érezni magad!

MI VAN, HA MÁR SPORTOLSZ VALAMIT?

 Építsd be a BOSU-t jóga, pilates, kardio vagy akár súlyzós edzésedbe, és már 1 alkalom után érezni fogod a különbséget! De ne felejtsd el, a BOSU-t használhatod önmagában is! Sőt ez még nem minden! A kiemelkedő fejlődést a gyermekeiden is tapasztalni fogod. Nem csak ügyesebbek lesznek, az iskolában is jobban fognak teljesíteni. Használata egyszerű, minden korosztály biztonsággal beépítheti mindennapi testmozgásba.
 

ÉRDEKESSÉG:

 „Tudtad, hogy a gyermekünk csecsemő korában azért fejlődik napról napra látványosan, mert a saját testünk a fej nagy tömege miatt instabil közeget biztosít számára? A fejlődés nem csak az izomzatban, hanem az agyban és az idegrendszerben is egyedülálló. Mikor felállunk, ezt az instabil közeget veszítjük el. A 3 éves kortól használható BOSU Ballance Tréner változata ezt az instabil közeget adja vissza a gyermekünknek, ezáltal a teljes testi fejlődés ismét kiemelkedő lehet.  A gyerekek imádni fogják és nem csak fizikai fejlődést fogsz tapasztalni, hanem szellemit is. Az instabil közegben mozgást végző gyerekek hamarabb olvasnak, jobb a testtudatuk ez által jobban rajzolnak, az agyi fejlődésnek köszönhetően. Természetesen nem csak a gyerekek, hanem az egész család használhatja és biztosan szeretni is fogja!"