óráink

ZUMBA®A Zumba® vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Zene, ritmus, tánc, alakformálás, vidámság, egy jó csapat, stressz-oldás és sok-sok pozitív energia…
A Zumba® egy életérzés, mely felszabadít és megtanít mosolyogni, „gyógyszer” mindenre! És nem utolsó sorban egy 1 órás tréning alatt akár 600 kalória is elégethető, s a mozdulatok tónust adnak az izomzatnak, és feszessé formálják a domborulatokat. A legtöbb tánc stílus megjelenik izgalmas és könnyen követhető lépéskombinációkkal fűszerezve. Észre sem veszed, és megtanulod a táncok alaplépéseit.

Ismerd meg a Zumba toning ® – ot, a Zumba fitness ® evolúcióját és emeld a következő szintre alakformálásod! A Zumba toning órán igazi súlyzós edzésen, de mégis igazi zumba partyn veszel részt. A Zumba® toning órák első számú célja a test fokozott igénybevétele, néha a tűrőképesség határáig, így még hatékonyabb a zsírégetés és az izmok szálkásítása.
Ez valóban egy bombaedzés, a kardió edzést ötvözi a súlyzós edzéssel. Azon az elven működik, mint a
hagyományos Zumba csak az erősítésre nagyobb hangsúly került. Óra közben 0,75 kg súlyzókkal dolgozunk, egyszerű, dinamikus könnyen követhető mozdulatok jellemzik. Egy számon belül felváltva táncolunk és erősítünk ezáltal tonizáljuk a testünket.
Hozzávalók: Latin ritmusok, zumba toning stick (speciális zumba toning súlyzó mely hangot ad ki), egy kőkemény oktató és TE!

Ha szeretsz, vagy szeretnél táncolni, vagy egy jó csapathoz tartozni, vagy csak egyszerűen buliznál egy hatalmasat, ITT A HELYED!